Zvezde Granda: Lukas Karleušu prozvao "sekretarica Jeca"!

objavljeno: 16.02.2018. u 11:29

Nastavlja se drugi krug najgledanijeg showa u regiji. Na bijelim stolicama sjede poznata lica, a kada su u pitanju kandidati na redu su dueli.  

Istinski show tek nas očekuje, a žiri ima plan kako gledateljima napraviti zabavu koja traje sve do pola noći. Najzabavnije je na relaciji Jelena Karleuša - Aca Lukas. Njihov odnos ide od ekstremno lošeg do iznimno zabavnog i šarmantnog. Ovoga puta Aca je izveo igrokaz u kojem je on "direktor", a plavokosa pjevačica "sekretarica Jeca"! Čak je između njih postavio i vrata, te joj diktorao pismo za Sašu Popovića. Skeč je izazvao salve smijeha.

JK je prihvatila njegove šale kako bi atmosfera bila prijatnija u studiju, mada se vidjelo da joj nije prijatno. Produkcija je blago odlučila promijeniti pravila na insistiranje žirija, a u subotu ćete saznati o čemu se radi.

Ko će imati bolju koncentraciju, bolje izabrati pjesme i iskoristiti svojih pet minuta na velikoj sceni. Saznat ćemo imena onih koji se s pravom mogu nadati kako će ove sezone ponijeti titulu Zvezde Granda. Takmičari će se nadmetati u muzičkim duelima odnosno jedan na jedan. Svaki kandidat izvest će po dvije pjesme, a žiri će sve vrijeme moći glasati. Je li i vaš favorit među izabranima provjerite u subotu 17. januara u 20 sati na OBN-u.