Zvezde Granda u subotu na OBN TV: Tajanstveni optužio Jelenu i Acu

Objavljeno: 13.03.17 u 16:10

I ove subote su kandidati drugog kruga spremni, žiri je u nepromijenjenom sasatavu i svi očekuju da se sklone zidovi i nastupi najbolji show u regiji koji svakog vikenda ruši rekorde gledanosti.

Stalni je žiri ovoga puta u tajanstvenom članu dobio dostojnog sagovornika, koji je uspio isprovocirati Jelenu Karleušu i Acu Lukasa tvrdnjama kako oni koriste show kako bi napravili svoj reality program. Njih dvoje su nakon žestoke prepirke ponudili logično pojašnjenje zašto je to tako. Jelena je počastila sebe i Lukasa epitetima, kako samo to ona zna. Čak i Viki misli kako je sve skrojeno po mjeri JK, jer se svaki tajanstveni član na kraju složi sa divom. Saša je pokušao prekinuti ovu diskusiju, ali tek nakon što je palo nekoliko uvreda.

Još jednu dodatnu zbrku izazvat će gostujući član ocjenjivačkog suda kada se nije mogao odlučiti za kojeg kandidata glasati, pa kako bi Sašu Popovića odobrovoljio zapjevao je na radost sviju u studiju. I publika je to pozdravila pljeskom, jer to do sada nijedan tajni član žirija nije uradio. Neki su konstatirali kako se na taj način razotkrio, pa će to dodatno potaknuti mnoge da razmišljaju kakvo je izenađenje Saša Popović ovog puta podvalio žiriju.

Iako je drugi krug neki kandidati su očito prošli ili na šarm ili spletom okolnosti, tako da će već sada početi još žešća borba za opstanak. Žiri je pooštrio kriterije i komentare, što mnogi pjevači neće tako lako podnijeti. Saznajte je li i ovoga puta bilo suza i kako su prošli kandidati iz BiH na OBN TV u subotu 18. marta u 20 sati.