Spektakularno u Budvi

Zvijezda regiona, Dino Merlin, priredio noć za pamćenje u Budvi

Objavljeno: 01.01.2019. u 13:16

Budva je posebna destinacija i zbilja to mislim, to nije kurtoazija, zato što nekako pratim taj razvoj i evo tu smo vrlo, vrlo često, rekao je Dino Merlin 

Sa nastupa u Budvi

FOTO: Screenshot

Jubilarni 20. doček na trgu ispred budvanskog Starog grada započeo je uz Jack Lupino and Leftover, a zatim su publiku raspjevali "Aerodrom" jedan od najpoznatijih bendova Jugoslavije i Dino Merlin.

Zvijezda regiona, Dino Merlin, je posebno pohvalio Budvu kao turističku destinaciju, pišu crnogorske Vijesti.

- Budva je posebna destinacija i zbilja to mislim, to nije kurtoazija, zato što nekako pratim taj razvoj i evo tu smo vrlo, vrlo često. Nevjerovatno koliko je sve to otišlo u jednom dobrom kontekstu u jednom dobrom pravcu. To je jedna svjetska destinacija gdje je zbilja prestižno i čast svirati za Novu godinu. Evo ovo mi je treći put i zbilja sam počastvovan tim. Prošle godine smo bili u Dubrovniku, one tamo u Sarajevu, a one ispred u Budvi, znači tako je blizu i nekako osjećam odgovornost zato što sam relativno često tu i ljudima morate uvijek dati malo više od onog prije, jer to je prirodna ljudskog postojanja - rekao je u Budvi Merlin.

Program u Budvi se nastavlja i danas. Počinje u 13h sa koncertom klasične muzike i naravno nastavlja se naveče sa nastupima grupa Partibrejkersi i Van Gogh.

Izvor:   Vijesti online

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije