open-navfaktor-logo
search
Pokazala svoju sedmičnu avanturu
Najobičniji kućni posao, poput bacanja smeća, za ovu ženu je opasan po život
Katie i njen suprug žive okruženi vodama u potpunoj izolaciji, u močvarnoj divljini, što svakodnevne poslove, poput iznošenja smeća, čini opasnima po život
AUTOR: Faktor/New York Post
30.05.2024. u 09:06
get url
text
Za Katie ovaj surovi način života nije samo preživljavanje
Za Katie ovaj surovi način života nije samo preživljavanje
"Život na rubu" dobija potpuno novo značenje za jednu ženu na obalama rijeke Satilla u Georgiji.
Katie i njen suprug žive okruženi vodama u potpunoj izolaciji, u močvarnoj divljini, što svakodnevne poslove, poput iznošenja smeća, čini opasnima po život.
Naime, Katie je na svojem TikTok profilu KayakKatie objavila video kojim je dokumentirala svoju sedmičnu avanturu bacanja smeća u kantu za otpad: prvo navlači zaštitno gumeno odijelo i uzima svoju čivavu, a zatim do kopna plovi kajakom kroz močvaru u kojoj vrebaju aligatori.
Ali ni tu nije kraj njenom putovanju. Nakon plovidbe mutnim vodama slijedi vožnja terenskim vozilom, tzv. quadom, a zbog zaključane ograde morala je dodatno i pješačiti do kante za otpad.
Za Katie, ovaj surovi način života nije samo preživljavanje, prenosi New York Post.
Uprkos izolaciji i svakodnevnim iskušenjima života u području sklonom poplavama, gdje se prošlog ljeta dogodio i uragan Idalia, ona pronalazi utjehu u ljepoti i miru svog okruženja.
- Bube, kante za smeće, aligatori, zmije, ništa od toga ne može se uporediti s mirom, spokojem i jednostavnom opuštenošću i nevjerovatnim životom - kazala je Katie.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.