open-navfaktor-logo
search
I to nešto govori
Ko je od stranaca bio na božićnom prijemu Krišto, a nije došao u Predsjedništvo za Dan državnosti BiH
U Predsjedništvu Bosne i Hercegovine 25. novembra održan je svečani prijem povodom obilježavanja 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, kojem su domaćini bili predsjedavajući i član Predsjedništva BiH Željko Komšić i Denis Bećirović.
15.12.2023. u 19:59
get url
text

Komšićevom i Bećirovićevom pozivu odazvale su se brojne zvanice iz političkog, vjerskog, javnog i diplomatskog života u Bosni i Hercegovini.

Na prijemu organiziranom povodom jednog od najznačajnijih praznika za državnu Bosnu i Hercegovinu, podsjetimo, nije bilo ni šefa Delegacije EU-a u BiH Johanna Sattlera, ni američkog ambasadora Michaela Murphyja, ni visokog predstavnika Christiana Schmidta, ni šefa HDZ-a BiH Dragana Čovića, ni visokih dužnosnika HDZ-a... 

{$galerijaFotografija}

U zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u četvrtak navečer je upriličen tradicionalni božićni prijem čiji je domaćin bila predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto.

Prijemu su prisustvovale brojne zvanice iz političkog, vjerskog, javnog i diplomatskog života u Bosni i Hercegovini.

Ovoga puta, za razliku od 25. novembra, vremena za druženje i ćaskanje na božićnom prijemu imali su i Schmidt, i Murphy, i Sattler... Bio je tu naravno i Čović i cijela HDZ svita. 

{$galerijaFotografija}

 

0J4A8449.JPG
1 od 18
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.