navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mamila poglede

Pjevačica sa Kosova u haljini koja malo toga ostavlja mašti na volju

Rita Ora, prošetala je crvenim tepihom 27. dodjele godišnjih nagrada Filmskih kritičara u Kaliforniji, i svojom pojavom muški dio publike ostavila bez daha.

Objavljeno: 14.03.2022. u 12:53
get url
text

Pjevačica sa Kosova nosila je bordo haljinu iza kojeg stoji kreator Elie Saab za jesen 2022. godinu, a ono što je čini specifičnom su seksi izreze i visoki šlicevi koji malo toga ostavljaju mašti.

Pjevačica je uz ovu dramatičnu haljinu kombinirala jednostavne cipele i neutralnu šminku, kao i i ravnu zlatnu frizuru.

Rita je na ovaj događaj došla u pratnji dečka Taikom Waititijem koji je bio u crnom odijelu sa svilenom kravatom i više nego ponosan na svoju izabranicu što je više puta pokazao kroz zagrljaje i poglede.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Critics Choice (@criticschoice)

Podsjetimo, prije Taika Rita je bila u vezi sa brojnim slavnim muškarcima, ali je svoje ljubavi krila. Ipak, o jednom njenom bivšem momku zna se baš sve.

Naime, mlađahni Brooklyn Beckam je 2017. godine osvajao brojne ljepotice, a sada se ispostavilo da se među njima našla i 28-godišnja pjevačica Rita Ora.

Spekulira se da su Brooklyn i Rita imali kratku i strasnu vezu tokom 2017. godine u trenutku kada je jedva bio punoljetan.

Njegov izbor navodno je naljutio njegove slavne roditelje, posebno mamu Victoriu koja mu je otvoreno rekla da ne odobrava tu avanturu, a potom je povukla i drastičnije poteze.