navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna serija

Nakon više od 20 godina stiže novi "Baywatch": Fanovi se pitaju vraćaju li se David i Pamela?

Objavljeno: 14.03.2024. u 09:08
get url
text
FOTO: Screenshot/Youtube - Baywatch
Nakon što je završila s emitiranjem prije 23 godine mnogima omiljena serija iz devedesetih godina "Baywatch" dobit će novu verziju.
Televizijska kuća Fox je sklopila ugovor za reboot serije s produkcijskom kućom Fremantle. Lara Olsen je glavna producentica, a pridružuju joj se i kreatori iz originalne serije. Tako će uz Olsen na novom uratku raditi Michael Berk, Douglas Schwartz i Gregory J. Bonann.
- Hrabro spašavanje u okeanu, netaknute plaže i crveni kupaći kostimi su ponovno tu, zajedno s novom generacijom spasilaca iz Baywatcha - najavili su autori serije.
"Baywatch" se snimala od 1989. do 2001. godine, a ukupno je prikazano jedanaest sezona. Serija prati živote spasilaca koji čuvaju losanđeleske plaže. Zaštitni znak serije svakako su bili atraktivni crveni kupaći kostimi.
Glavnu ulogu u seriji imao je David Hasselhoff koji je utjelovio Mitcha Buchannona. U seriji se ipak najviše proslavila Pamela Anderson, ali i njene kolegice Carmen Electra i Yasmine Bleeth. No upravo je zbog dolaska Pamele Anderson u trećoj sezoni ovoj seriji itekako porasla gledanost.
Kada su snimali desetu sezonu, sada već davne 1999. godine zbog velikih troškova produkcije u Los Angelesu, lokacija snimanja je premještena na Havaje, pa su seriju preimenovali u "Baywatch: Hawaii".
Koliko je "Baywatch" bila uspješna, govori i činjenica da je imala i spin-off "Baywatch Nights" od dvije sezone, a 2017. izašao je i akcijski film istog imena u kojem su igrali Dwayne Johnson, Zac Efron i Alexandra Daddario, a pojavili su se i David Hasselhoff te Pamela Anderson. Iako će "stari" producenti raditi na novoj seriji, još nije poznato hoće li se iko od prvobitne glumačke postave pojaviti na malim ekranima. Fanovi se naravno nadaju da hoće, pa makar i u manjim ulogama.
POVEZANO