navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Postoji fizička sličnost

Ryan Gosling trebao bi glumiti Emmanuela Macrona, a slavna glumica njegovu suprugu

Iz ureda francuskog predsjednika tvrde kako nisu uključeni u projekt te da su za njega saznali iz medija

AUTOR: Autor: Daily Mail
Objavljeno: 22.04.2024. u 14:27
get url
text
Ryan Gosling
Ryan Gosling /
FOTO: Screenshot/Youtube
Ryanu Goslingu i Juliji Roberts predloženo je da glume Emmanuela Macrona i njegovu suprugu Brigitu u televizijskoj dramatizaciji njihove veze, a koja je započela dok mu je ona bila profesorica u srednjoj školi, piše Daily Mail.
Naime, najstarija francuska filmska producentska kuća Gaumont objavila je da radi dramu u šest dijelova o odnosu predsjednika Francuske i njegove supruge.
Ko će glumiti slavni par, nije poznato, ali tokom rasprave o produkciji na mreži BFM TV Roselyne Bachelot, bivša francuska ministrica kulture, predložila je glumce koje bi voljela vidjeti u ulogama.
- Odmah sam pomislila na Ryana Goslinga jer sam otkrila da postoji fizička sličnost između Emmanuela Macrona i Ryana Goslinga. A sjetila sam se i Julije Roberts - kazala je Bachelot.
Gaumont nije objavio datum kada će serija biti prikazana, napisat će je francuski scenaristi Bénédicte Charles i Olivier Pouponneau, a svaka će epizoda trajati 45 minuta.
- Brigitte Macron je fascinantan lik, htjeli smo joj pristupiti na romantičan, gotovo melodramatičan način - rekao je Charles u intervjuu za Le Figaro.
Iz ureda francuskog predsjednika tvrde kako nisu uključeni u projekt te da su za njega saznali iz medija.
Priča će započeti 1992. godine kada je 15-godišnji Macron na pozorišnoj radionici upoznao svoju buduću suprugu koja je tada imala 39 godina, a gledatelje vodi sve do današnjih dana.
Gospođa Macron bila je udana učiteljica drame u školi Catholic Providence u Amiensu kada je srela budućeg predsjednika. Njihova je veza izazvala kontroverze u provincijskom gradu na sjeveru Francuske i dovela do toga da su roditelji Emmanuela Macrona, oboje doktori, poslali sina u Pariz na školovanje.
Godine 2006. Brigitte Macron se razvela od supruga André-Louisa Auzièrea, bankara, i udala se za Macrona godinu dana kasnije.
Emmanul Macron imao je 29, a gospođa Macron 54 godine kada su se vjenčali 2007. Deset godina kasnije postao je predsjednik.
POVEZANO