navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Preuzela kontrolu

Hailey Bieber uključila se u milionski biznis muža Justina: Žele postati moćan par

Model Hailey Bieber (26) uključena je u poslovanje svog supruga pjevača Justina Biebera (29). Osnivačica brenda Rhode aktivna je u poslovanju svog brenda za njegu kože, ali ima važnu ulogu i u poslu svog supruga te učestvuje na poslovnim sastancima.

Objavljeno: 23.08.2023. u 07:58
get url
text

VEZANI TEKST - Justin Bieber doživio djelimičnu paralizu lica

- Hailey je preuzela kontrolu i jako je uključena. Učestvuje na sastancima i puno priča za njega - rekao je izvor za Page Six.

Justin, dobitnik Grammyja, trenutno je "težak" oko 300 miliona dolara, a zarađuje prodajom muzike i osnivač je brenda odjeće Drew House.

Pjevač je liniju odjeće pokrenuo još 2019. godine, a u ponudi imaju trenerke, jakne, kape i čarape. Logo brenda je žuti smajlić čija su usta zamjenjena natpisom "Drew", što je Justinovo srednje ime.

Prema Udruženju diskografske industrije Amerike (RIAA), Bieber je trenutno zaradio oko 120 miliona dolara samo u digitalnoj prodaji, što ne uključuje prodaju albuma i prihode od turneja tokom godina.

Justin je nedavno negirao da se rastaje od menadžera Scootera Brauna s kojim radi 16 godina.

Pričalo se kako Justin traži novog menadžera, a da oni nisu razgovarali mjesecima i da su advokati bili uključeni. Podsjećamo, kada je pjevač imao samo 13 godina, Braun ga je primijetio kako radi obrade na YouTubeu, a od tada je krenuo Justinov brzi uspon u karijeri.

Hailey, iako učestvuje u poslovima svog supruga, ima vremena za fokusiranje na svoj brend Rhode koji je pokrenula u junu 2022. Od tada se brend proširio na Kanadu i Ujedinjeno Kraljevstvo. Njen brend nudi ograničen izbor proizvoda, a model je rekao da joj je to bio i cilj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)