navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Brzo do rezultata

Najbolje vježbe za stražnjicu koje će vas pripremiti za kupaći kostim

Unatoč tome što je uvođenje tjelesne vježbe u svakodnevni način života izazov s kojim se neprestano susrećemo, uz nešto pristupačnije vježbe, koje možete izvoditi u udobnosti vlastitog doma, ipak je nešto jednostavnije.

Objavljeno: 22.06.2023. u 22:46
get url
text

Upravo zato odlučili smo potražiti jednostavan video sa super vježbama za stražnjicu koji daje fantastične rezultate.

Iako su vježbe za stražnjicu u većini slučajeva sastavni dio bilo kojeg treninga, želite li potpune rezultate u jednom trenutku morat ćete posegnuti za specijaliziranim vježbama.

Tada je riječ o nešto statičnijim varijantama koje se baziraju na više ponavljanja. Što se tiče opterećenja, nije loše određene vježbe izvoditi s manjim utezima, no rezultati neće izostati ni bez toga.

Naravno, uz tjelesnu vježbu potrebno je korigirati prehranu i to na način da bude zadovoljen izbalansiran unos ugljikohidrata, masti i bjelančevina u kombinaciji s dovoljnim unosom tekućine.

U tom slučaju, vježba će besprijekorno zaokružiti cijelu fitness cjelinu, a savjet je da, uz ovaj trening za stražnjicu, u danu "napravite" mjesta i za dužu šetnju ili lagano trčanje koje će tijelo održavati zdravim i u formi.

U nastavku potražite odličan trening za stražnjicu koji vrlo brzo daje prve rezultate, pa ako ste uskoro planirali odmor na moru, bit ćete  a koji će vam sigurno biti odlična motivacija da ne odustanete. Ove vježbe pripremit će vas i za kupaći kostim ako ste u narednom periodu planirali odmor na nekoj od plaža.