navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U trendu i na plaži

Ovog ljeta u modi su jednodijelni, cvjetni i kupaći kostimi sa metalnim detaljima

Ove sezone očekujte da će dominirati razni uzorci poput prugica, geometrijskih oblika, animal printova i apstraktnih motiva

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 14.05.2024. u 08:56
get url
text
Od cvjetnih motiva, do detalja od metala, sve su to trendovi koji će ovog ljeta dominirati na kupaćim kostimima.
Jednodijelni kupaći kostimi već su nekoliko sezona apsolutno u trendu te bi svaka žena trebala imati barem jedan u svojoj kolekciji.
Osim toga, ove sezone fokus je i na cvjetnim motivima, mašnicama, metalnim detaljima i uzorcima.
Evo nekoliko preporuka:
Cvjetni motivi

Cvjetni motivi vječni su favoriti u svijetu mode, a ni ovog ljeta neće biti iznimka. Tonovi i uzorci u ovom tonu donose svježinu i ženstvenost na plažu ili bazen, pa ove sezone nećete pogriješiti bilo da odaberete diskretne cvjetne detalje ili one veće.
Svijetli tonovi
Svijetle nijanse upravo su ono što će privući pažnju na plaži, a ove sezone očekujte da će dominirati pastelne boje poput svijetloplave, ružičaste, žute i zelene. U blagim tonovima, jednobojni ili s uzorcima - na vama je izbor.
Jednodijelni
Jednodijelni kupaći kostimi ponovo su u centru pažnje jer kombiniraju udobnost i stil. Od jednostavnog jednobojnog dizajna, do elegantnih krojeva s izrezima i vezicama.
U modi su i mašnice
Mašnice su slatki detalj koji daje dozu ženstvenosti i šarma kupaćem kostimu. Bilo da su postavljene na ramenima, leđima ili bočnim stranama, uistinu su neodoljiv dodatak koji privlači pažnju i teško je ne primijetiti ga.
Metalni detalji
Kopče, lanci i ostali metalni ukrasi mogu transformirati običan kupaći kostim u glamurozni komad - u to nema sumnje. Osim toga, uvijek su na kupaćem kostimu posloženi tako da izgledaju profinjeno i elegantno te baš kako treba za ljetnu sezonu.
Uzorci
Ove sezone očekujte da će dominirati razni uzorci poput prugica, geometrijskih oblika, animal printova i apstraktnih motiva.
Od upečatljivih do suptilnih i elegantnih, kupaći kostimi s uzorcima postali su broj jedan trend za izražavanje stila na plaži. Jer samo nebo je granica u odabiru uzoraka, a brendovi su itekako maštoviti po tom pitanju.
POVEZANO