navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljubavni interes

Djevojka dobila jackpot na lotu pa prekinula sa momkom, on je sada tuži, želi pola love

Bivši par iz Velike Britanije Michael Cartlidge (39) i Charlotte Cox (37) kupili su dva listića za loto i život im se preokrenuo - osvojili su jackpot od milion funti. No priča nema sretan kraj. Prekinuli su nakon dobitka, a on sada sada prijeti i tužbom i želi pola novca, piše The Sun.

Objavljeno: 23.02.2024. u 09:13
get url
text

Michael i Charlotte iz Londona krenuli su jednog petka navečer u obližnju prodavnicu po namirnice za romantičnu večeru. Za oko su im zapele grebalice britanske lutrije, ali Charlotte je kazala kako nema dovoljno novca pa se Michael ponudio da ih on kupi.

- Rekao sam joj da ću prebaciti sredstva na njen račun jer nisam kod sebe imao bankovnu karticu. Ušao sam u aplikaciju mobilnog bankarstva i pokrenuo transakciju. Okrenuo sam mobitel prema njoj da joj pokažem, to se vidi i na kamerama iz trgovine - ispričao je, piše The Sun.

Ali internetske veze nisu bile na njegovoj strani pa Charlotte nije uspio prebaciti novac jer nije mogao uloviti signal. Tako je na kraju Charlotte morala dati svih 10 funti - koliko su vrijedile dvije Dice Towers grebalice, od kojih je jedna na kraju ispala dobitna.

Međutim, Michael tvrdi da je nešto kasnije uplata za te dvije srećke ipak prošla na Charlottein račun. U tom trenutku to im više nije bilo važno jer se ispostavilo da je jedna od srećki dobitna i par je krenuo slaviti uz romantičnu večeru.

Nakon samo tri mjeseca veze počeli su planirati kako će kupiti stan i automobil. Otprilike tri sedmice nakon što ih je obradovala dobitna srećka od milion funti, par je morao srediti formalnosti u uredu britanske lutrije.

Trebali su se dogovoriti oko mogućnosti isplate, ali je Charlotte preko prijateljice zamolila Michaela da ode dok se ona sastaje s uposlenicima iz lutrije. On je to i učinio, ali je ponio i dobitnu srećku.

I tu kreće rat. Michael je odbio dati Charlotte dobitnu srećku koja je glasila na njeno ime, a tek ju je kasnije predao službenicima iz lutrije koji su odlučili razgovarati posebno s Michaelom, a posebno s Charlotte kako bi utvrdili ko će zapravo postati bogatiji za milion funti.

Mladi ljubavnici izazvali su takvu pomutnju da je na kraju o svemu morala odlučivati pravna služba, koja je ranije ovog mjeseca obavijestila Michaela da sav novac pripada Charlotte te da on neće dobiti ni peni.

Glasnogovornik lutrije srušio je snove mladog Michaela o bogatstvu i jasno kazao: "Samo jedno ime može biti na srećki i samo jedna osoba može primiti dobitak." Michaelu sada jedino preostaje da podigne privatnu tužbu protiv svoje sada bivše djevojke.

- Šokiran sam. Da, Charlotte je platila za srećke, ali moja je ideja bila da ih kupimo. Pokušao sam joj prebaciti novac na račun i mislim da bi moralni čin bio da i ja dobijem svoj dio nagrade - kazao je ožalošćeni Michael, koji je na kraju ostao i bez djevojke i bez novca.