navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Emotivan video

Mnogi su ovu prošnju proglasili najboljom ikada, razlog je dirljiv

Emotivan video u kojem je jedan muškarac zaprosio svoju djevojku uz audio snimak njenog preminulog oca koji mu daje svoj blagoslov samo nekoliko dana prije nego što je umro, postao je viralan i pregledan je gotovo 16 miliona puta na društvenoj mreži TikTok.

Objavljeno: 12.07.2023. u 22:44
get url
text

Na snimku se vidi kako se neimenovani muškarac saginje na jedno koljeno i traži ruku svoje djevojke Emily.

Poklonio joj je vjerenički prsten dok je s televizije dopirao glas njenog oca koji je dao dopuštenje mladiću da oženi njegovu kćerku. Buduća mlada bila je dirnuta.

- Sine, imaš moje dopuštenje onoliko koliko ti ga mogu dati za ovo kratko vrijeme koje mi je preostalo na ovom svijetu. Znam da voliš Emily i da ćeš se brinuti za nju. Bog vas blagoslovio i imate moj blagoslov - čuje se kako otac govori na snimku.

Emily se rasplakala kad je čula glas.

- Znao sam koliko ti je važno da dobijem dopuštenje tvog oca i uspio sam prije samo nekoliko dana. Hoćeš li se udati za mene - upitao je mladić Emily, a ona mu je kroz suze odgovorila:

"Da."

Par se zatim zagrlio.

Video je dirnuo mnoge.

"To je to. Kapa dolje, ovo je najbolja prosidba ikad. Ništa je ne može nadmašiti", "Plačem", "Ovo je prekrasno, čestitke", "Kakav dobar čovjek", samo su neki od brojnih komentara.

 

@hannahschibicreations Her dad passed away but he was still able to get his blessing #viral #proposal #couplegoals #hearttouching @Reclip ♬ original sound - Hannah Schibi