navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljudi su nekad surovi

Preminuo joj tek rođeni sin pa prijateljica tražila da joj vrati poklone za njega

Kada je prikladno tražiti svoj poklon nekome nazad? Odgovor je vjerojatno: Gotovo nikada. Još je nevjerojatnije da bi iko pomislio da je u redu tražiti nazad poklon od prijateljice koja je izgubila bebu.

Objavljeno: 07.12.2020. u 14:40
get url
text

Nažalost, čini se da se to dogodilo jednoj ožalošćenoj mami čija je priča završila na Redditu. Žena je otkrila kako je u 29. mjesecu trudnoće rodila sina koji je kasnije tragično preminuo.

- Nisam ovo željela iznositi ovdje, ali nemam izbora - napisala je žena na svom Facebooku, a potom je njena objava završila na popularnoj društvenoj mreži Reddit.

Kako je napisala, njena prijateljica je kupila nekoliko lijepih poklona koji su bili namijenjeni njenom sinu Benjaminu koji se tek trebao roditi.

- Mekana deka od flisa, umiljati slon, čizme, nešto odjeće i muzička igračka. Nisam tražila te stvari, kako sam i rekla - to su bili pokloni - prisjetila se.

Nažalost, Benjamin se rodio prerano i ubrzo umro.

- Sedam dana kasnije prijateljica mi se javila s pitanjem je li Benjamin koristio ili dodirivao stvari koje je kupila, jer ako nije, htjela bi ih natrag - napisala je žena, očito u nevjerici.

Podijelila je i "screenshotove" neugodnog razgovora sa svojom sada bivšom prijateljicom. Iz njih je jasno kako ju je očito bezosjećajna žena zamolila da joj što prije javi odgovor jer bi željela izbjeći kupovinu novih poklona za dijete njihove druge prijateljice, a i tako bi "uštedjela nešto novca prije Božića".

- Ne mogu vjerovati da me sada to pitaš, ali da, još uvijek imam sve stvari osim deke, bit će pokopan s njom jer je topla i mislila sam da je divna. Mislim... Nadam se da je to tebi u redu?!? - napisala je mama te dodala kako nije dobro te da joj je srce slomljeno.

Mogli biste pomisliti da bi tu stvari stale, ali uporna žena je nastavila razgovor.

- Auuuuuu, žao mi je jer znam da je ovo težak period za tebe, žao mi je - napisala je te dodala: "Samo sam trebala znati odgovor prije nego što potrošim novac, postoji li šansa da imaš još jednu dekicu za njega, dušo? Kao što si rekla, lijepa je i topla, a Laurina beba to može iskoristiti", bezosjećajno je zaključila.

Nakon tog potpuno suludog zahtjeva prijateljica je brzo dodala da je "tu" za svoju prijateljicu ako je stvarno treba. No ubrzo joj se ponovno javila s prijedlogom da sutradan dođe po deku.

- Možeš dobiti sve ostalo. Odnijet ću stvari kod tebe, nemoj ni pomisliti da dolaziš ovamo. Moj se muž ljuti zbog ovih poruka koje mi šalješ samo sedam dana nakon što sam izgubila dijete - odgovorila je šokirana mama dodavši kako je sve spakirala, ali da je deka kod Benjamina.

Nezaustavljiva žena se i dalje nije dala smesti. Poručila joj je da je bila strpljiva, ali da je morala tražiti poklon nazad iz finansijskih razloga te je potpuno besramno zatražila novac kojim će pokriti troškove deke.

Ovaj razgovor je izazvao bijes korisnika Reddita te su zaključili kako je riječ o "smeću od osobe".