navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bila u dugovima

Prije deset godina svijet se klanjao neuglednoj domaćici: Otkrila šta je sve kupila od miliona koje je dobila

Susan Boyle, zvijezda koja je osvojila svijet u takmičenju "Britain's Got Talent", zaradila je u toku karijere oko 22 miliona funti. Danas ima 58 godina i drži se dalje od javnosti. Objavila je da je potrošila nešto novca, ali se pokazalo i da je veoma štedljiva.

Objavljeno: 12.02.2020. u 14:39
get url
text

Iako je imala više nego dovoljno novca da kupi vilu, Susan se odlučila da ostane u svojoj maloj kućici. Ekstragavantne kupovine, kako je kazala za OK!Magazine, tek je čekaju.

Kako je izjavila za ovaj list, najskuplja stvar koju je kupila od miliona je - bunda, a pored nje, priuštila je sebi i klavir.

Ono na šta je također potrošila novac su časovi vožnje. Naime, Susan, koja je danas daleko od dugova koje je nekada imala, oduvijek je željela sjesti za volan, ali nikako nije uspijevala da položi vozački ispit. Ipak, kako kaže, ne odustaje, pa je dio novca odvojila je i za to.

Podsjetimo, Susan se povukla iz javnosti nakon što je shvatila da se ne može nositi sa ogromnom popularnošću i pritiscima javnosti.

Na vrhuncu karijere dobila je, između ostalog, i cijeli tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvijezdu. I zaista je bilo tako, odjednom se pretvorila u zvijezdu.

Uvijek je nosila najbolje komade odjeće i imala dotjeranu frizuru.

Kada je izjavila da nikada nije vodila ljubav sa muškarcem i da se nikada nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci su je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno mijenja broj telefona.

U večeri finala, dok je cijeli svijet bio uvjeren da je ona pobjednica emisije "Britanija ima talent", Susan je izgubila i iste večeri završila u psihijatrijskoj bolnici.

Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotsku.

Od tada se slabo pojavljivala u medijima, a prošle godine objavila je da je spremna za povratak na scenu. Međutim, osim jednog nastupa, ništa se posebno novo nije dogodilo.