navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slovenija

Raskošna svadba u Ljubljani: Mlada je maloljetna, svekar kaže da ju je platio 100.000 eura

Srbijanski voditelj Uroš Božić prava je senzacija na TikToku gdje objavljuje snimke raskošnih romskih vjenčanja, a njegovi videi uvijek imaju nekoliko miliona pregleda. 

Objavljeno: 07.02.2024. u 22:51
get url
text

Na svadbama na koje ga pozivaju novac doslovno leti na sve strane, piše slovenski portal Žurnal24.

Nedavno je posjetio jedno od takvih bogataških vjenčanja u Ljubljani u Sloveniji, koje je ujedno bio i proslava mladoženjinog 18. rođendana, dok je mlada još uvijek maloljetna.

Mladoženjina majka rekla je da nije riječ o dogovorenom braku jer to ne bi željela za svog sina, te da je u pitanju iskrena ljubav mladenaca.

Novopečeni svekar otkrio je da je sinovljevu nevjestu platio 100.000 eura i dodao da to nije puno za takvu snahu. Svatovi su u džepovima nosili po 50.000 eura koje su izdvojili za bakšiš, a običaj je da se na slavlju naglas govori koliko je ko od zvanica dao.

Najveća svota novca za mladence iznosila je 10.000 eura, dobili su i kilogram zlata, sat marke Rolex i nekoliko skupocjenih umjetnina, a baka im je darovala kuću od 600 metara kvadratnih.

Božić je dodao i kako je to jedno od najveselijih bogatih vjenčanja na kojima je bio, iako je prisustvovao i još luksuznijim svadbama.

 

@bozic.uros Veselje u Ljubljani koje ćemo dugo pamtiti #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato ♬ original sound - bozicuros