navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Žena tvrdi da su joj u porodilištu čak dva puta zamijenili djecu

Becky Martin tvrdi da joj je bolničko osoblje u dva navrata pokušalo dati tuđu bebu kada se oporavljala u bolnici nakon rođenja svoje dvoje djece.

Objavljeno: 14.05.2021. u 22:55
get url
text

- Dakle, ja sam zapravo doživjela da su moje bebe zamijenili u bolnici. Ne jednom, već dvaput. Prvo su mi doveli dječačića i rekli mi da su nahranili moju bebu, a ja sam im rekla da ja dojim. I rekli su: "Oh, oprosti, kriva beba" - prisjetila se.

Opisala je i situaciju nakon drugog porođaja: "Doveli su djevojčicu koja je navodno naša kćerka, a mi smo rekli: "Ona je već u sobi s nama"."

Kada je treći put rodila, nije željela ispustiti bebu iz vida. Iako su se ljekari i drugo medicinsko osoblje bunili da moraju pregledati bebu, rekla im je da to mogu učiniti u bolničkoj sobi ili će ona ići s njima. Dodala je i kako se ljekar na njeno inistiranje našalio kako "svi pokušavaju ukrasti njezinu bebu", prenosi Mirror.

- Hej, jednom je nesreća, dva puta je obrazac - zaključila je. 

@becky.0121

#stitch with @marieeliza #switched #switchedatbirth #hospital #hospitalbirth #obgyn #homebirth #momsoftiktok #momsofmany #babies #fyp #ASOSFashunWeek

♬ Up - Cardi B