navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Najgori znakovi u vezama

Blizanci samoživi, Škorpije posesivne, a Vodolije emocionalno nedostupne

Horoskop je omiljena razbibriga mnogih ljudi, a osim dnevnih "prognoza", često govori o generalnim osobinama pripadnika svakog od 12 znakova. 

Objavljeno: 30.11.2022. u 12:17
get url
text

Tako, prema astrolozima, pojedinci rođeni pod nekim znakovima su loši u partnerskim odnosima.

Njihovo ponašanje, navodi se, često dovodi do problema u vezi, bilo da se radi o nedostatku komunikacije, pretjeranoj posesivnosti, ljubomori ili nevjerstvu.

Na vrhu liste "najgorih" partnera su se našli Blizanci, koji vole mnogo da pričaju i često ne obraćaju pažnju šta im partner govori i kako se osjeća. Nerijetko misle samo na sebe i na svoje ciljeve i zadovoljstva, a sve im brzo dosadi. Tako i partner jednog Blizanca može za kratko vrijeme da bude daleka prošlost.

Škorpije su na glasu kao dominantne i posesivne, a njihova kontrola partnera često nema mjeru. Umiju da budu vrlo ljubomorni, ali i veoma tajnoviti, što dodatno može da otežava stvari u vezi.

Problem Vodolija u vezama je taj što ne znaju da pokažu osjećanja i važe za znakove koji nemaju saosjećanja, pa se s njima ne može razgovarati o temama koje se tiču emocija. Još je problematičnije što ne govore o onome što se događa u njihovoj glavi, što često dovodi do nesporazuma, a nerijetko i rasprava, pa i distanciranja na kraju.