navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kultni film

Danas ima 62 godine: Sjećate li se Baby iz "Prljavog plesa"

Glumica Jennifer Grey, najpoznatija po ulozi Baby Houseman u filmu "Prljavi ples", progovorila je o operaciji nosa kojoj se podvrgnula krajem devedesetih.

Objavljeno: 21.04.2022. u 07:56
get url
text

Grey je napravila dvije operacije nosa, a zbog novog izgleda je, tvrdi, postala gotovo neprepoznatljiva. Priznaje kako je zbog toga preko noći izgubila identitet i karijeru. Prisjetila se svog prvog izlaska nedugo nakon operacije. Bila je na jednoj filmskoj premijeri gdje je, tvrdi, Michael Douglas nije prepoznao "jer je izgledala potpuno drugačije".

- To mi je bio prvi izlazak u javnost. I to je bilo to, postala sam nevidljiva iz dana u dan. U očima svijeta to više nisam bila ja. Potrošila sam puno energije pokušavajući shvatiti gdje sam pogriješila, zašto sam protjerana iz holivudskog kraljevstva. Preko noći sam izgubila identitet i karijeru - rekla je 62-godišnja Jennifer za magazin People.

Tvrdi kako ju je na operaciju od malih nogu nagovarala njena majka koja je smatrala da će Jennifer puno lakše dobivati uloge ako bude izgledala kao klasična ljepotica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey)

- Razumijem da su bile pedesete. Razumijem da su se moji roditelji prilagodili. Shvatila sam da moraš promijeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalizirano, zar ne? Ne možeš biti gej. Ne možeš biti Židov. Znaš, ne možeš izgledati kao Židov. Samo se pokušavaš uklopiti u ono što grupa misli - ispričala je Grey.

- Samo želim osjetiti ko sam sada. Ali mislim je, da kada pitaš druge ljude ko si i tražiš od ljudi da te vole i uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrijednosti, to sklizak teren - zaključila je.

Jennifer je u filmu "Prljavi ples" glumila s Patrickom Swayzejem s kojim, kako kaže, nije bila u dobrim odnosima.

- Na isti način na koji Baby i Johnny nisu trebali biti zajedno, nismo ni mi. Po prirodi si nismo odgovarali, a činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost. Kada bih mogla, danas bih mu rekla da mi je žao što nisam mogla cijeniti i uživati u onome ko je on - rekla je Grey.