navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Seks i grad

Glumica Kim Cattrall otkrila jedini uvjet koji je imala za povratak ulozi Samanthe Jones

Kim Cattrall otkrila je da se samo nakratko vratila kao Samantha Jones u nastavku serije "Seks i grad" zbog činjenice da su joj producenti HBO-a odobrili jedini zahtjev koji je imala. 

Objavljeno: 30.06.2023. u 10:52
get url
text

Kim Cattrall otkrila je zahtjev koji je tražila od producenata HBO-a kako bi se vratila u ulozi legendarne Samanthe Jones u drugoj sezoni serije "I tek tako...". Dugo se pisalo da postoje nesuglasice između 66-godišnje Kim i njene 58-godišnje bivše kolegice Sare Jessice Parker, a glasine i optužbe su se pojavile kada je TV serija "Seks i grad" završila 2004. godine, piše Gloria.hr.

Nedavno je procurila informacija da će se Kim pojaviti u drugoj sezoni serije koja se trenutno prikazuje na streaming servisu HBO Max.

Sarah Jessica Parker je potvrdila vijest o povratku Samanthe rekavši da su na ovaj način htjeli odati počast 25. godišnjici "Seksa i grada" i da su bili počašćeni što je Kim pristala na epizodnu ulogu.

Kim je sada otkrila da se samo nakratko vratila ulozi Samanthe zbog činjenice da su joj producenti HBO-a udovoljili jedinom zahtjevu koji je tražila.

- Vrlo je zanimljivo dobiti poziv od čelnika HBO-a koji kaže: "Šta možemo učiniti?" A ja sam rekla: "Hm... pusti me da budem kreativna" - ispričala je Kim o telefonskom pozivu koji je primila. Glumica je rekla da je odlučila popustiti i konačno se vratiti ako joj se pridruži njena originalna kostimografkinja "Seksa i grada" Patricia Field.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

- Samo sam mislila, ako se namjeravam vratiti, moram se vratiti sa stilom Samanthe - dodala je.

Rečeno je da će se Samantha pojaviti u sceni u kojoj preko telefona razgovara s Carrie, što znači da nisu snimale u istoj prostoriji.