navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni model

Heidi Klum pozirala s mamom i kćerkom: Nevjerovatno koliko su slične

Slavni model Heidi Klum puca od ponosa nakon što je njena 16-godišnja kćerka Leni Klum osvanula na naslovnici njemačkog izdanja časopisa Vogue.

Objavljeno: 14.12.2020. u 20:57
get url
text

Osim što je Heidi tim povodom na Instagramu objavila emotivan tekst kojim je izrazila podršku svojoj kćerki, sada je otkrila da je na setu bila i njena majka Erna.

Tri generacije pozirale su sa širokim osmijesima na licu i pokazale koliko jedna drugoj nevjerovatno nalikuju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

- Ponosna sam na tebe jer znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja. Ti nisi ja. I sretna sam što sada možeš pokazati ko si. Znam da biti moja kćerka nije uvijek lako. Nisi imala priliku na "normalno" odrastanje. Odrastanje uz tri oca to sigurno nije. Ali imaš talent da iz svega izvučeš najbolje. Ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I još važnije: sjajna si osoba sa srcem - napisala je ponosna Heidi uz naslovnicu izdanja časopisa Vogue.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi je Lenu dobila s Flaviom Briatoreom, a kasnije ju je osvojio pjevač Seal za kojeg se Klum udala 2005. godine. Par se razišao 2014. godine, a Heidi se prošle godine udala za Toma Kaulitza. Iz braka s pjevačem Sealom manekenka ima 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i Lou koja ima 11 godina.