navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
I službeno potvrdili

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez više nisu zajedno: "Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji "

Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45) službeno su prekinuli nakon što su nekoliko sedmica pokušavali riješiti probleme.

Objavljeno: 16.04.2021. u 08:40
get url
text

Kako magazin People ekskluzivno donosi, par je donio konačnu odluku o prekidu i izdao zajedničko saopćenje.

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo sarađivati i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i svojoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji imamo jeste reći hvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku - stoji u izjavi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsjetimo, par je prekinuo zaruke početkom marta.

- Oni nikada nisu službeno prekinuli ni razgovarali o tome, još uvijek su zajedno. Trenutano su u teškom periodu, ali nisu prekinuli – rekao je tada za People izvor blizak paru.

Kad je početkom marta prvi put odjeknula ova vijest, upućeni su govorili da se takav rasplet već dugo očekuje jer stvari između njih dvoje očito ne funkcioniraju.

Međutim, ubrzo nakon toga Rodriguez je odletio u Dominikansku Republiku gdje je s Lopez provodio vrijeme dok je ona snimala film "Shotgun Wedding". Upućeni izvor rekao je tada da par "čini sve što je u njihovoj moći da im veza postane prioritet".

Jennifer i Alex zaručili su se na Bahamima u martu 2019. godine nakon dvije godine veze. Tokom protekle godine par je provodio vrijeme kod kuće sa svojom djecom - Lopezinim 13-godišnjim blizancima Maximilianom "Maxom" Davidom i Emme Maribel koje je dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem i Alexovim kćerkama Elom (12) i Natashom (16) koje je dobio u braku s bivšom suprugom Cynthiom Scurtis.

Megapopularna pjevačica i glumica i zvijezda baseballa zajedno su od 2017. godine.