navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Latino diva progovorila u nastupu sa Shakirom na Super Bowlu: Bila je to najgora ideja

U nedavno prikazanom dokumentarcu "Poluvrijeme" o svojoj karijeri, Jennifer Lopez osvrnula se na svoj i Shakirin nastup na Super Bowlu 2020. godine kada su ih organizatori "ugurali" u isti termin, što je doživjela kao uvredu.

Objavljeno: 10.06.2022. u 17:08
get url
text

- Bila je to najgora ideja na svijetu - kazala je pjevačica i glumica o zajedničkom nastupu koji je jako odskakao od tradicije.

Naime, na najpraćenijem sportskom takmičenju u Americi, čiji je nastup potvrda najzvjezdanijeg statusa u zabavljačkoj industriji, pozornicu nikada nisu dijelile dvije pop pjevačice.

- Imamo šest j****** minuta - izjavila je ljutita Jennifer Lopez planirajući nastup sa svojim timom.

Njen bijes nije bio uperen prema Shakiri nego organizatoru, Nacionalnoj ligi američkog nogometa.

Pa ipak, njena kolegica sada je u osjetljivom razdoblju - ostavila je životnog partnera Gerarda Piquea s kojim ima dva sina jer ju je varao i posljednja stvar koja joj sada treba je prigovaranje Jennifer Lopez.

Vjerovatno je svjesna da nije bilo fer ugurati ih u isto vrijeme, natjerati ih da dijele najpoželjniji nastup s gledanošću kojoj je samo nebo granica - kao da su početnice bez hitova i slave.

- Treba nam 20 minuta - rekla je latino diva napominjući da joj organizatori ostavljaju premalo vremena za besprijekornu izvedbu.

- Moramo imati dovoljno vremena. Nastup nije j***** revija. Moramo otpjevati naše poruke - izjavila je u dokumentarcu čija je premijera bila u srijedu na njujorškom Tribeca festivalu, a 14. juna dolazi na Netflix.

O spornom nastupu oglasio se i njen menadžer Benny Medina, prenosi Insider.

- Obično imate jedan headline na Super Bowlu. Najvažniji je i drži cijelu predstavu. Ako organizatori odluče imati druge goste, na njima je da im osiguraju dovoljno vremena. Uvredljiv je stav da im trebaju dvije "Latine" da odrade posao koji je prije bio predviđen za jednog umjetnika – izjavio je Medina.

Shakira nije komentirala izjave iz dokumentarca.