navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nema ga u knjizi

Mariah Carey otkrila neobične detalje zaruka sa milijarderom: "Nikad nismo imali fizički odnos"

U novim memoarima pjevačica Mariah Carey raspričala se o bivšim ljubavima i detaljno opisala brojne događaje iz svog života, no potpuno je izostavila vezu i zaruke s Jamesom Packerom s kojim je dvije godine putovala i tulumarila.

Objavljeno: 06.10.2020. u 18:39
get url
text

Sada je napokon i objasnila zašto.

Kad su se pjevačica i australijski milijarder James Packer počeli zabavljati, fanovi slavne pjevačke dive su odahnuli. Činilo se da je vječno nemirna Mariah napokon pronašla muškarca uz kojeg bi se mogla smiriti, a koji bi mogao podržavati njen raskošni stil života te blagonaklono gledati na njene "razmažene ispade", dobro poznate javnosti.

Mariah i James upoznali su se 2014. godine na premijeri jednog filma, 2015. počeli službeno "hodati", a 2016. objavili zaruke.

Zajedno su tulumarili po jahtama i trendi ljetovalištima, odlazili na skijanja i glamurozna putovanja, pa je sve iznenadilo kada su naprasno prekinuli krajem 2016. godine.

Iduće godine Parker je izjavio da za vrijeme veze s Mariah nije bio "na dobrom mjestu", no da o njoj može reći samo lijepe stvari premda veza nije uspjela.

Mariah ga zauzvrat uopće nije spomenula u novim memoarima pod nazivom "The Meaning of Mariah Carey" u kojima na 368 stranica detaljno opisala gotovo sve što joj se do sada dogodilo u životu.

- Da je veza nešto značila, bila bi u knjizi. Ako nije, kao da se nije dogodila. Nismo imali fizičku vezu, da vam iskreno kažem - izjavila je diva i time dala naslutiti da je veza bila više poput poslovnog dogovora, a manje poput strastvene ljubavne priče.

Dok je Packera potpuno izostavila iz memoara, u knjizi je progovorila o svoja prva dva supruga, muzičkom producentu Tommyju Mottoli i voditelju Nicku Cannonu, ocu njenih blizanaca.

Producenta Tommyja Mottolu, koji ju je "pogurao" na početku karijere opisala je kao "strogu očinsku figuru".

- Tu nije bilo mjesta za mene kao osobu. Zamislite djevojčicu mladenku. Tu je bio stalni napor da me se prikazuje kao pravu američku djevojku, šta god to značilo. Nije bilo slobode. Bila sam gotovo poput zatvorenika - otkrila je Mariah koja se za Tommyja udala kada je imala 23 godine, a on 43.

Par je u braku bio od 1993. do 1998. godine.