navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumica otkrila

Meryem Uzerli rodit će još jednu kćerku, ali u tajnosti drži ko je otac

Otkako ju je bivši partner napustio kada je bila trudna s njihovim djetetom, Meryem Uzerli skriva svoj privatni život od očiju javnosti, pa nije htjela otkriti s kim čeka još jednu djevojčicu.

Objavljeno: 04.09.2020. u 07:49
get url
text

Turska glumica, koju pamtimo po ulozi Sultanije Hurem u megapopularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", podijelila je s fanovima sretnu vijest da očekuje drugo dijete.

Uzerli, inače majka šestogodišnje djevojčice Lare, za turske medije kazala je kako je trudna već pet mjeseci, no nije otkrila i s kim, tako da se sada svi pitaju ko je otac djeteta.

- Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu – kazala je Uzerli.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOU ️ #purelove #lovemeditation #mybiggestlove #youandme #momentsintime #myfavoritepersonintheworld May God Bless All The Children In The World ️ ️ #myworld

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Glumica njemačkog porijekla već neko vrijeme živi u Berlinu. Izjavila je da je sretno zaljubljena, ali ne i u koga.

- Neke stvari bih zadržala za sebe - kazala je Uzerli koja se trudi čuvati privatni život od očiju javnosti.

Iako je postala planetarno popularna nakon uloge Hurem, u privatnom životu joj nisu cvjetale ruže.

Zbog bolesti morala je napustiti Tursku i vratiti se u Berlin kako bi se izliječila, a onda je ostala trudna sa tadašnjim partnerom, 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom.

Bivši par prekinuo je sve kontakte još prije Larinog rođenja, pa glumica od tada ne govori o privatnom životu, što uopće ne čudi, s obzirom na situaciju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) on

 Neki nagađaju da bi njen kolega, Caglar Ertugrul, koji je glumio u seriji "Fazilet i njene kćeri", mogao biti nova ljubav Meryem Uzerli jer je izričito tražio da s njom glumi u novom filmu koji se spremaju snimati.