navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Razbjesnili javnost

Ne kriju se: Objavljene snimke bogataša i manekenki s razuzdanog korona-partyja

Na internetu se pojavila snimka razuzdanog partyja bogataša i influensera u luksuznoj vili na Baliju, a javnost je razbjesnila činjenica da su se zabavljali u vrijeme pandemije koronavirusa.

Objavljeno: 15.04.2020. u 15:59
get url
text
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Među zvanicama na partyju koji se održao u gradu Kuti su britanski influenseri i dvije ruske manekenke, a očito je da se nisu pridržavali pravila o fizičkoj udaljenosti od dva metra, piše Daily Mail.

Zabavu je organizirao imućni pilot, Egipćanin Mahmoud Attiya, povodom svog 21. rođendana. Snimke su zvanice objavljivale, hvaleći se: "Pa nije da se krijemo". 

U njihovu odbranu, Indonezija nije službeno zabranila javna okupljanja, no stanovnicima je preporučeno da ostanu kod kuće i izbjegavaju veće skupove. Kad je riječ o zvanicama s ove zabave, stanovnici Indonezije poručuju da je njihovo ponašanje sramotno, nazivaju ih kovidiotima i pozivaju na to da ih se deportira.

- Ako se ne znate ponašati kako treba, vratite se u svoje zemlje - poručuju im.

Među onima koji su se pohvalili snimkama s tuluma je i influenser iz Manchestera Tyrone Hermitt, no nakon što su ga napali, sve je obrisao i izvinio se, kao i organizator partyja.