navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Život nakon zatvora

Odmara u rodnoj Banjoj Luci: Pjevačica Romana Panić namjerava staviti na papir sve što je preživjela

Romana Panić prije nekoliko dana došla je u rodnu Banja Luku, gdje će se, kako pišu mediji, posvetiti pisanju knjige.

Objavljeno: 16.08.2020. u 16:59
get url
text

Pjevačica je u Banja Luku otišla kako bi bila sa svojim najbližima, roditeljima i sestrom, s kojima se nije vidjela više od pola godine, a boravak u gradu na Vrbasu iskoristit će i za pisanje knjige, prenosi Blic.

Kako se navodi, u Banjoj Luci će imati neophodan mir i koncentraciju kako bi u naredne dvije sedmice stavila na papir sve ono kroz šta je prošla otkako je upoznala emotivnog partnera Filipa Mrkajića, sa kojim je bila u zatvoru u Australiji zbog pljačke. 

Romanini roditelji su, kako navodi pomenuti list, sada znatno smireniji i ne osuđuju je zbog neprijatnosti koju im je priredila, iako su u početku bili vrlo ljuti.

Na fotografijama iz Banje Luke, koje je objavila na društvenoj mreži Instagram, Romana je sređena i u društvu prijatelja uživa pored bazena, osmjehujući se.

Podsjetimo, sud u Brisbaneu je 27. juna izdao saopćenje da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu.

Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svjedoka, prepiske iz telefona pjevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično djelo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gdje su došli prije pandemije.

Pjevačica je u zatvoru bila do 1. augusta, nakon čega je smještana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. augusta.