navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zbog pandemije

Potez slavne pjevačice: Taylor Swift novčano pomogla fotografkinji koja je ostala bez posla

Početkom ove sedmice, fotografkinja Holly Turner ostala je bez posla i zamolila je pratioce na društvenoj mreži "Tumblr" da joj pomognu da nađe novi posao jer su joj potrebni novci kako bi platila kiriju za stan.

Objavljeno: 28.03.2020. u 22:49
get url
text

Holly živi u New Yorku i njeni prihodi isključivo zavise od angažmana koje dobije u toku mjeseca. S obzirom na to da su mali i privatni biznisi ugroženi zbog pandemije koronavirusa, ona je ostala bez novih radnih obaveza i novca.

No, u pomoć je pritekla slavna pjevačica Taylor Swift, inače veliki ljubitelj društvene mreže "Tumblr".

Swift je često u kontaku sa svojim fanovima i prati šta im se događa u privatnom životu. Kada je saznala šta se desilo Holly, njena fondacija odmah je Holly uplatila 3.000 dolara kako bi se snašla na neko vrijeme.

 

"Holly, uvijek si bila tu za mene. Ja sad želim da budem tu za tebe. Nadam se da će ti ovaj novac pomoći. Voli te Taylor" – napisala je pjevačica na digitalnoj posveti sa uplatom.

 

- Imam utisak da sve što sam radila prethodnih devet godina propada, ali sada sa ovim novcem mogu da ostanem još neko vrijeme u New Yorku i da zadržim klijente koje sam imala do sada, kad ovo prođe – izjavila je Turner za Teen Vogue.