navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Povratak u stilu

Prvo pojavljivanje nakon poroda: Glumica u proljetnom stajlingu oduzimala dah

Nešto više od dva mjeseca nakon što je rodila četvrto dijete, glumica Blake Lively prvi put prošetala je crvenim tepihom.

Objavljeno: 30.04.2023. u 22:39
get url
text

U društvu supruga Ryana Reynoldsa prisustvovala je manifestaciji Barnard College’s Annual Gala u New Yorku kako bi dodijelila nagradu režiseru Shawnu Levyju.

Njen povratak mnogi su proglasili spektakularnim jer je u očaravajućem proljetnom stajlingu glumica zaista oduzimala dah.

Blake se na crvenom tepihu pojavila u dužoj bijeloj haljini spuštenih ramena cvjetnog uzorka s potpisom Caroline Herrere i uparila je s kaputom i cipelama u "barbie" ružičastoj boji.

Mnogi su komentirali kako je izgledala poput princeze, a tome je pridonijela i valovita kosa stilizirana u glamurozni visoki rep te sofisticirana šminka u osvježavajućim ružičastim tonovima.

- Osjećam se ponosno što sam uopće izašla iz kuće - priznala je Blake koja je proteklih mjeseci jedina "pojavljivanja" imala na društvenim mrežama, dijeleći radosne trenutke iz doma koji dijeli s Ryanom Reynoldsom i njihovo četvero djece.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)