navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Američka reperica

Nicki Minaj privedena u Amsterdamu zbog droge, sve je snimila i objavila

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 26.05.2024. u 18:54
get url
text
Nicki Minaj privedena je na amsterdamskom aerodromu Shipol zbog optužbi za posjedovanje lakih droga.
Američka reperica Nicki Minaj u subotu je otkazala nastup u Manchesteru u Engleskoj, nakon što je rekla da ju je policija privela zbog optužbi za posjedovanje lakih droga.
- Unatoč Nickinim najvećim naporima da istraži svaki mogući način kako bi se održao večerašnji nastup, današnji događaji su to onemogućili - objavio je na X-u Co-op Live venue u Manchesteru.
Četrdesetjednogodišnja reperica privedena je nekoliko sati prije zakazanog početka nastupa. Nizozemska policija potvrdila je da je 41-godišnja Amerikanka zadržana u subotu zbog posjedovanja lakih droga, dodajući da je zabranjeno iznošenje takvih supstanci iz Nizozemske. Policija nije objavila o kome se radi, a u kasnijoj objavi na platformi društvenih medija X rečeno je da je žena kažnjena i puštena oko 19,45 sati. Bilo je to 45 minuta nakon što je Minaj trebala početi nastup u Manchesteru.
Pjevačica je ranije objavila video na X-u u kojem joj je zaposlenik Schiphola navodno rekao da policija želi "pretražiti sav njen prtljag".
Još jedan video na njenim društvenim mrežama pokazao je kako joj policajac govori da "nosi drogu". U videu Minaj to negira.
- Sada su rekli da su pronašli travu i da još jedna grupa ljudi mora doći ovamo kako bi procijenili količinu - napisala je u sljedećem postu.
Minaj je održala nastup u amsterdamskom Ziggo Domeu u četvrtak i trebala bi se ondje vratiti za još jedan nastup 2. juna.
POVEZANO