navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularni pjevač

Poslušajte novu pjesmu "Biraj ti": Tekst i muziku pisao Dino Merlin, spot sniman u Sarajevu

Objavljeno: 03.04.2024. u 17:01
get url
text
Zdravko Čolić objavio je novu pjesmu "Biraj ti" koja je nastala je u saradnji s Dinom Merlinom, a za koju je spot snimljen u Sarajevu.
- Jelo, noćas će k’o nekad moje tijelo da zadrhti, od života ili od smrti, biraj ti… Nakon pune dvije godine poklanjam vam pjesmu "Biraj ti". To je samo jedna u nizu premijera koje će biti uvertira u 16. studijski album - napisao je na svom zvaničnom Facebook profilu Zdravko Čolić.
Navodi da je "Biraj ti" nostalgična priča o uspomenama i sjećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje ona – Jelena.
- Pjesma je to uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše – kako od sreće, tako i od tuge. Tekst i muziku pjesme potpisuje moj prijatelj Sarajlija, muzički čarobnjak Dino Merlin. Iza muzičkog aranžmana stoji Marko Stojanović Louis, a spot za pjesmu sniman je pod palicom redatelja Arneja Misirlića. Hvala svim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u stvaranju ovog muzičkog projekta. Pjesma je dostupna na svim streaming platformama te na službenom YouTube profilu. Voli vas vaš Zdravko Čolić - napisao je slavni Čola.
Spot je sniman u Sarajevu.
POVEZANO