navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bori se sa bolešću

Bez šminke i frizure: Prizori teško bolesne pjevačke dive mnoge su rastužili

Dok je ulazila u automobil, 55-godišnja superzvijezda, koja je odustala od pjevačke karijere zbog zdravstvenih problema, bila je dobro raspoložena

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 11.03.2024. u 18:38
get url
text
Celine Dion
Celine Dion
Celine Dion viđena je u rijetkom izlasku u New Yorku, a posljednjih mjeseci svi su zabrinuti za nju zbog bolesti s kojom se bori.
Dok je ulazila u automobil, 55-godišnja superzvijezda, koja je odustala od pjevačke karijere zbog zdravstvenih problema, bila je dobro raspoložena.
Na sebi nije imala ni trunke šminke, a kosu je svezala u punđicu. Prije nego što je ušla u automobil, Celine je fotografima pokazala palac gore.
Podsjetimo, pjevačka diva već duže vrijeme boluje od rijetkog sindroma koji joj se vremenom pogoršava, a godinu dana nakon što je objavila dijagnozu više ne može kontrolirati određene pokrete tijela.
Sama je objavila da se bori sa sindromom ukočene osobe (engl. stiff person syndrome - SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolirane grčeve mišića.
Bolest zaključava tijelo u položaj iz kojeg se osoba ne može pomaknuti te uzrokuje grčeve koji mogu biti toliko jaki da čak slome kosti.
- Ona nema kontrolu nad svojim mišićima. Srce mi slama to što je uvijek bila disciplinirana i na sve pazila. Uvijek je marljivo radila. Naša joj je majka uvijek govorila: "Ti ćeš to učiniti dobro, ti ćeš to učiniti kako treba", ispričala je Claudette za 7Jours.
- Istina je da je i u našim i u njenim snovima cilj povratak na pozornicu. U kojem obliku? Ne znam - dodala je.
POVEZANO