navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni par u neslavnoj svađi

Bliži se kraj sudske bitke Angeline i Brada: Kome ostaje starateljstvo nad djecom?

Objavljeno: 29.03.2024. u 12:08
get url
text
Višegodišnja brakorazvodna bitka Brada Pitta i Angeline Jolie konačno se bliži kraju. Daily Mail je saznao da je glumac odustao od traženja zajedničkog starateljstva nad njihovom djecom.
Izvor je rekao za Daily Mail da je par, koji se na sudu bori oko starateljstva još od 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno bliže završetku pravne drame.
Iako je Brad prvobitno tražio zajedničko starateljstvo u vezi njihove djece, izvor sada tvrdi da glumac to više ne zahtijeva. To znači da će Angelina zadržati starateljstvo nad djecom, a on će imati prava na posjećivanje.
Brad je u lošim odnosima sa starijom djecom
Veliki faktor u toj odluci je što je dio djece sada punoljetan. Maddox ima 22, Pax 20, a Zahara 19 godina. Shilon (17), Knox i Vivienne (15) i dalje su maloljetni. Smatra se da starija djeca imaju loš odnos s Bradom, a kako su odrasli u očima zakona više nisu obuhvaćeni nikakvim dogovorima o starateljstvu.
Zahara se nedavno javno odrekla očevog prezimena, a Pax je 2020. godine na Dan očeva nazvao Brada "šu*kom svjetske klase zbog kojeg njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha".
- Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti je*eno, grozno ljudsko biće - Pax je ovo napisao o Pittu na svom privatnom Instagram računu.
POVEZANO