navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Drama u Beogradu

Melina sinoć "upala" u vilu na Senjaku; policija Harisu Džinoviću oduzela pištolj, on poručio: Napala me!

Kako Blic piše, Haris je pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz kuće, a pripadnici policije su vrlo brzo došli, nakon čega je njegova bivša supruga izjavila da je on maltretira

Objavljeno: 02.04.2024. u 10:01
get url
text
Melina i Haris Džinović
Melina Džinović sinoć je upala u vilu Harisa Džinovića u Beogradu u kojoj folk pjevač živi sa njihovom djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom.
Kako prenose srbijanski mediji, u kući na Senjaku odvijala se prava drama, a pjevač se, nakon razgovora u policiji, oglasio.
- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički. Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno - kazao je Haris Džinović za srbijanski Blic te dodao:
- Ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog - rekao je pjevač.
Kako Blic dalje navodi, Haris je pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz kuće, a pripadnici policije su vrlo brzo došli, nakon čega je njegova bivša supruga izjavila da je Haris maltretira.
Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a haos je prvobitno nastao nakon što je Melina odgledala intervju koji je on dao za Blic televiziju, u emisiji "Scena".
Podsjetimo, Melina i Haris i zvanično su se razveli prošle sedmice nakon 24 godine braka.
- Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao je Haris za "Scenu" i nastavio:
- Jeste djelovalo kao velika ljubav do prije deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodični život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svijetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš sretan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima sretan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma šta se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - kazao je Haris Džinović.
POVEZANO