navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Srbijanska pjevačica

Vesna Đogani o nevjerstvu Meline: Bila je grozna, hvalila se šta radi, htjela sam sve reći Harisu

Haris Džinović prošle sedmice i zvanično se razveo od Meline

Objavljeno: 01.04.2024. u 09:53
get url
text
Melina i Haris Džinović
Folk pjevač Haris Džinović prošle sedmice i zvanično se razveo od dugogodišnje supruge Meline sa kojom ima dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu.
Džinović je po izlasku iz sudnice rekao da su se već neko vrijeme udaljavali, ali i da ga je Melina varala, te da se nije pojavila ni na sudu prilikom razvoda, već je poslala advokata.
Srbijanska pjevačica Vesna Đogani sada se osvrnula na ovu temu i rekla da je još ranije čula neke stvari o Melini i njenim nevjerstvima, te da je čak pomišljala na to da sve kaže Harisu.
- Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od prije, iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom (suprug pjevačice Vesne Đogani). Htjela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne miješam - rekla je Vesna Đogani za srbijanski Blic.
POVEZANO