navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Britanka Heidi Agan

Oglasila se žena koju nazivaju dvojnicom Kate Middleton: Sve je otišlo predaleko

Osim što je dobila hiljade bračnih ponuda, Heidi je priznala kako je dobijala i prijetnje smrću

Objavljeno: 20.03.2024. u 09:28
get url
text
Heidi Agan
Heidi Agan /
FOTO: KATE MIDDLETON LOOKALIKE/INSTAGRAM
Britanka Heidi Agan, koju mnogi nazivaju dvojnicom Kate Middleton, oglasila se nakon što se na društvenim mrežama počelo šuškati da se ona nalazi na snimci koju su objavili britanski mediji, a koja prikazuje princezu od Walesa koja s princom Williamom izlazi iz lokalne trgovine u Windsoru.
- Očito se nagađalo jesu li na toj snimci Kate i William. Dobila sam puno poruka na društvenim mrežama. Ljudi su mislili da sam to ja, ali nisam. Bila sam tad na poslu pa mogu reći da to nisam ja. Uvjerena sam 100 posto da su na toj snimci Kate Middleton i William. Dakle, ona je živa, možemo biti sigurni u to. Sada je sve otišlo predaleko. Počelo je kao šala o tome gdje je Kate, ali sada se stvarno pretvorilo u dramu. Ovo treba prestati - rekla je Heidi za The Mirror.
Britanka Heidi Agan već dugo na Instagramu ima profil pod nazivom Kate Middleton lookalike, gdje objavljuje razne fotografije na kojima pokazuje svoju sličnost s princezom. Heidi je u Velikoj Britaniji svojevrsna zvijezda i već 12 godina živi od svog izgleda. Kupuje odjeću kakvu nosi Kate Middleton, šminka se kao ona, nosi sličan nakit i istu frizuru.
No osim što je dobila hiljade bračnih ponuda, Heidi je priznala kako je dobijala i prijetnje smrću.
- Kad se to prvi put dogodilo, bila sam zatečena količinom mržnje koja dolazi od ljudi, ali sada sam naučila da je to jednostavno tako. Svako ima svoje mišljenje - objasnila je.
POVEZANO