navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon 14 mjeseci braka

Razvela se Britney Spears, bivši suprug "ostao kratkih rukava": Sva imovina ostaje pjevačici...

Njih dvoje u vezi su bili od 2016. godine kada je Sam ostvario ulogu u spotu pjevačice

AUTOR: Page Six
Objavljeno: 03.05.2024. u 08:33
get url
text
Popularna pjevačica Britney Spears (42) finalizirala je razvod sa Samom Asgharijem i to gotovo godinu dana nakon što je Sam podnio zahtjev za razvod braka. Par se razveo nakon 14 mjeseci braka. Britney i Sam sada čekaju da sud potpiše svu papirologiju koju je dostavila advokatica pjevačice Laura Wasser.  
Sam i njegov advokat Neal Hirsh odlučili su kako neće osporavati predbračni ugovor, koji štiti Britneyno bogatstvo od 60 miliona dolara. U ugovoru je stajalo da sva imovina koju je stekla prije braka ostaje njena. 
Strani mediji ranije su pisali kako je pjevačica plaćala Samu stanarinu za njegov novi momački stan, a također je planirala ispisati šesteroznamenkasti ček bivšem suprugu.
Izvor blizak paru je u avgustu prošle godine za Page Six rekao kako Asghari želi pregovarati oko predbračnog ugovora. U slučaju da ona ne želi pregovarati s njim, Sam je tada zaprijetio da će u javnosti otkriti sramotne informacije o njoj, osim ako mu plati. Zbog toga je pjevačica tada angažirala poznatu advokaticu Lauru Wasser.
Njih dvoje u vezi su bili od 2016. godine kada je Sam ostvario ulogu u spotu pjevačice. Glumac i osobni trener vjenčao se s popularnom pjevačicom 9. juna 2022. u Los Angelesu. Zaručili su se u septembru 2021. godine.
POVEZANO