navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Luksuzni penthouse

Rihanna prije godinu kupila stan, sad ga prodaje za četiri miliona dolara više

Samo po sebi, to i nije neka vijest jer poznati stalno sele i prodaju kuće, no u ovom slučaju u oči upadaju dvije stvari

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 13.03.2024. u 16:39
get url
text
Rihanna
Rihanna
Američka pjevačka zvijezda Rihanna prodaje luksuzni penthouse u Los Angelesu za 25 miliona dolara.
Samo po sebi, to i nije neka vijest jer poznati stalno sele i prodaju kuće, no u ovom slučaju u oči upadaju dvije stvari.
Prva je da je riječ o stanu koji je prije bio u vlasništvu preminule zvijezde "Prijatelja" Matthewa Perryja, a drugi je da ga je Rihanna kupila prije godinu dana za 21 milion i nikada nije uselila u njega, a sada želi zaraditi četiri miliona na jednom od najskupljih stanova u Los Angelesu.
Penthouse se nalazi u neboderu The Century i proteže se kroz cijeli 40. sprat s više od 9.000 kvadratnih metara stambenog prostora.
Stan ima četiri odvojene vanjske terase okrenute u različitim smjerovima s kojih se pruža prekrasan panoramski pogled na grad, Tihi okean i planine San Gabriel.
U dnevnom boravku su prozori od poda do stropa sa kojih također puca prekrasan pogled.
Kupatila su od mramora, kao i radne ploče u kuhinji s dva otoka, dok je spavaća soba uređena moderno i elegantno.
U luksuznom neboderu, u kojem se nalazi stan, stanuje i glumac Denzel Washington, a komšinica joj je i pozorišna producentica Candy Spelling, majka glumice Tory Spelling.
Uz stan idu i četiri mjestaza parking u podzemnoj garaži, usluge vratara i zaštitara koji rade 24 sata dnevno, plus pristup vanjskom bazenu i raskošnim vrtovima, restoranu i sobi za sastanke.
Kako penthouse izgleda možete pogledati ovdje.
POVEZANO