open-navfaktor-logo
search
Niz sadržaja
U Dubaiju se za 149 miliona eura prodaje penthouse koji ima kriogene sobe i krevete od sijena
U Dubaiju se za 129 miliona funti (oko 149 miliona eura) prodaje penthouse koji ima kriogene sobe i krevete od sijena.
08.01.2024. u 17:07
get url
text

Novi vlasnik nekretnine, koja ima osam soba, može uživati između ostalih pogodnosti, u košarkaškom terenu, a na raspolaganju su mu i deset parking mjesta.

Prodavač "Super penthouse R1" od 600 miliona dirhama (129 miliona funti/163 miliona dolara) na Palm Jumiriah, grupi vještačkih ostrva u Emiratima u obliku palminog lista, tvrdi da je to najveći penthaus u Dubaiju sa 77.707 kvadratnih metara.

Objekat zauzima prva tri nivoa kompleksa Raffles The Palm Dubai Residences, i reklamira se kao mjesto koje je "toliko udaljeno od svakodnevice da svaki dan izgleda kao da živite u snu".

 

- Zamislite mjesto gdje se svaka vaša želja unaprijed zna i ispunjava, a vaša očekivanja su uvijek prevaziđena - navodi se i oglasu.

Stan ima osam spavaćih soba, masivan trpezarijski sto za 20 ljudi i bar.

Stanovnicima je obećan pristup vrhunskoj teretani, spa i wellness-centru koji uključuje kriogenu sobu, sobu za relaksaciju sa krevetima punjenim sijenom, otvoreni bazen, bar i prostor za roštilj, mini-golf u vrtu za meditaciju, kino salon u zatvorenom i na otvorenom prostoru, košarkaški teren, 10 parking mjesta, salon sa cigarama i bar sa pogledom na Arapski zaliv - navedeno je u opisu nekretnine, piše luxuriousmagazine.

Seran Gheorghe, potpredsjednik kompanije Emerald Palace Group i direktor prodaje za Raffles The Palm Dubai Residences, rekao je:

- Naš superpenthouse je oličenje arhitektonske veličine i ekskluzivnosti. Nadilazeći obične, ovaj izvanredni penthouse nastoji da osigura izuzetan stil života koji neprimjetno kombinira eleganciju, udobnost i praktičnost. Naša lista ovog izuzetnog superpenthousa ima poseban značaj, imajući u vidu nedavno centralno pozicioniranje Dubaija na globalnom tržištu nekretnina i rastuću potražnju za luksuznim nekretninama.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.