navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Monica Bellucci

Slavna Italijanka u 60. godini počastila muškarce provokativnim fotografijama

Glumica je na jednoj od fotografija, napravljenih za potrebe naslovnice i editorijala španskog izdanja magazina Elle, dozvolila je da njene grudi "ukradu show"

AUTOR: Faktor/Elle
Objavljeno: 22.04.2024. u 08:07
get url
text
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci ponovo je izazvala planetarno oduševljenje novim fotografijama, ali jedan momenat potpuno je iznenadio ljude koji njen lik i djelo prate pomno.
Slavna glumica ni ovog puta nije razočarala mnogobrojne muške fanove kada je na jednoj od njih odlučila da zagolica maštu i pokaže malo više nego što bi većina očekivala od nje.
Naime, prelijepa 60-godišnja glumica na jednoj od fotografija napravljenih za potrebe naslovnice i editorijala španskog izdanja magazina Elle dozvolila je da njene grudi "ukradu show", ali suptilno, senzualno i sa mjerom.
Glavni i odgovorni "krivac" za malo provokativniji stajling jeste glavna stilistkinja spomenutog časopisa Barbara Garalda, ali važno je napomenuti da na umjerenoj provokativnosti nije zasnovan cijeli koncept Monicinog najnovijeg predstavljanja španskoj publici, pa je tako zanosnu Italijanku možemo vidjeti i u oversajz sakou.
Neupadljiva šminka i isfenirana kosa, sa sitnim nakitom oko vrata i na ruci, upotpunili su efekat i izgled kojim je filmska diva ponovo ostavila sve bez daha.
Glumica je fotografije podijelila i na svom Instagram profilu i za kratko vrijeme dobila pregršt lajkova i komentara oduševljenih pratilaca.
POVEZANO