open-navfaktor-logo
search
Bh. fotograf
Čarobne fotografije Dženada Džine: Zvjezdano nebo iznad Prenja, je li ovo stvarna slika?
Dženad Džino, bosanskohercegovački fotograf i zaljubljenik u prirodu, posebno planine, podijelio je na svom Facebook profilu nekoliko nevjerovatnih fotografija Prenja tokom noći.
02.07.2023. u 08:04
get url
text

Prizori zvjezdanog neba toliko djeluju nevjerovatno i nerealno da su našeg fotografa mnogi u komentarima pitali - "je li to stvarna fotografija".

Džino je podijelio i jednu fotografiju koja je nastala dok je iščekivao maksimalnu vidljivost mliječnog puta, a tom prilikom je helikopter EUOFOR-a kružio iznad vrhova Prenja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Džino Dženad (@dzenad_dzino)

Posebno upečatljiva bila je jedna noćna fotografija.

- Moja kćerka Asja je prvi put noćila na Prenju. Imali smo sreću da je noć bila bez mjeseca i zaista smo mogli uživati u nebeskoj ljepoti - naveo je Džino.

- Nerealno, bravo, čekaj, je li ovo stvarna fotografija, vjerujem da će Asja ovo pamtiti cijeli život..., samo su neki od komentara pratitelja bh. fotografa na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Džino Dženad (@dzenad_dzino)

Fotograf je na svom Instagram profilu podijelio i nekoliko dnevnih videa na kojima se mogu vidjeti sve ljepote ove planine.

Dženad Džino često nas na svojim društvenim profilima oduševljava fotografijama prirodnih ljepota naše zemlje, najčešće ipak njegovom Jablanicom i Prenjom.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Džino Dženad (@dzenad_dzino)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.