navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Cannes

Slavna manekenka svoje tijelo ponosno pokazuje, ali je ranije prošla kroz pakao

Zbog svoje besprijekorne figure, ali i neobične kože, Winne je svojim dolaskom na crveni tepih sve ostale bacila u drugi plan, kako i obično biva gdje god se pojavi zadnjih godina

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 23.05.2024. u 20:54
get url
text
Winnie Harlow
Winnie Harlow /
FOTO: Winnie Harlow/Instagram/Screenshot
Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, 29-godišnja Winnie Harlow, ukrala je sve poglede na prikazivanju filma "Le Comte de Monte-Cristo" na 77. Filmskom festivalu u Cannesu.
Zbog svoje besprijekorne figure, ali i neobične kože, Winne je svojim dolaskom na crveni tepih sve ostale bacila u drugi plan, kako i obično biva gdje god se pojavi zadnjih godina.
Za ovu priliku izabrala i upečatljivu haljinu s čipkom, cvjetnim detaljima i dugačkim šlepom, u kojoj su u prvom planu bile njene vitke i duge noge.
Čim je kročila na crveni tepih, opkolili su je fotografi kojima je spremno pozirala, a fotografije pogledajte u galeriji.
Rođena kao Chantelle Brown-Young, Winnie djetinjstvu nije mogla ni sanjati da će postati supermodel.
Kada je imala samo četiri godine, dijagnosticiran joj je vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Drugačije rečeno, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju, što među ostalim uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.
Zbog svoga stanja, Winnie su često zlostavljali vršnjaci, pa je nekoliko puta mijenjala školu, a priznala je i kako je zbog maltretiranja jednom čak pokušala oduzeti svoj život.
Iskustvo iz djetinjstva potaknulo ju je da se angažira u borbi protiv vršnjačkog nasilja.
Winnie se proslavila 2014. godine u showu ''America's Next Top Model'', a otkrila ju je Tyra Banks, i to preko Instagrama.
Danas Winnie zrači samopouzdanjem gdje god se pojavi, manekenske ponude pljušte joj sa svih strana, nosi revije najpoznatijih dizajnera, krasi naslovnice modnih časopisa, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria's Secreta.
Ruže joj cvjetaju i na ljubavnom planu i manekenka je od 2020. godine u sretnoj vezi s košarkašem Kyleom Kuzmom.
POVEZANO