navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prilika za sve

Tarik Filipović najavio novi kviz na nivou regije, nagrada je milion eura

Mislim da će to biti izazov i našim najboljim kvizašima u Hrvatskoj, ali ćemo pružiti priliku i ljudima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, odnosno sa sličnog govornog područja da pokažu mišiće, kazao je Filipović

AUTOR: Faktor/HRT
Objavljeno: 24.04.2024. u 09:05
get url
text
Tarik Filipović
Tarik Filipović
Glumac i voditelj Tarik Filipović gostovao je kod Tončice Čeljuske u HRT-ovoj emisiji "U svom filmu" i između ostalog otkrio kako je u pripremi novi megakviz na nivou regije s nagradom od milion eura, a koji će voditi s Joškom Lokasom, hrvatskim voditeljem, urednikom i producentom.
- Joško i ja već dugo maštamo o tome da napravimo jedan megakviz i da konačno vidimo ko je u regiji, nazovimo to tako, najjači kvizaš. Mislim da će to biti izazov i našim najboljim kvizašima u Hrvatskoj, ali ćemo pružiti priliku i ljudima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, odnosno sa sličnog govornog područja da pokažu mišiće - otkrio je Filipović te dodao:
- Najbolji nosi sve, to nam je cilj. Zamišljen je kao Liga prvaka, na ispadanje, a prvi put će voditi i dva voditelja - Joško Lokas i ja - najavio je te objasnio kako se nada da će novi kviz privući gledatelje televizije, kojih je sve manje.
POVEZANO