navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vjenčanje godine

U Dubrovniku se oženio sin Roda Stewarta: Zapjevao i Petar Grašo, mlada porijeklom iz Hercegovine rasplakala se

Mlada je izgledala lijepo u vjenčanici s potpisom hrvatske modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a cijela svadbena ceremonija bila je vrlo raskošna

AUTOR: Slobodna Dalmacija/Jutarnji list
Objavljeno: 01.06.2024. u 09:18
get url
text
U Dubrovniku jučer se, kako prenose hrvatski mediji, održalo vjenčanje godine.
Mnogi su se okupili kako bi svjedočili vjenčanju Liama Stewarta, sina legendarnog muzičara Roda Stewarta, i njegove novopečene supruge, Amerikanke konavsko-hercegovačkih korijena, Nicole Artukovich.
Rod Stewart pred crkvu je stigao pola sata ranije u pratnji partnerice Penny Lancaster, prenijela je Slobodna Dalmacija.
- Tako sam ponosan - rekao je slavni muzičar ulazeći u crkvu, a okupljeni su ga dočekali ovacijama.
Mlada je izgledala lijepo u vjenčanici s potpisom hrvatske modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a cijela svadbena ceremonija bila je vrlo raskošna.
Mladencima raspoloženje nije pokvarila ni kiša.
Slavlje je upotpunio pjevač Petar Grašo, koji je bio iznenađenje večeri, a mlada je od sreće i zaplakala.
Grašo je otpjevao omiljene pjesme Nicole Artukovich na oduševljenje svih prisutnih gostiju, kako domaćih tako i stranih.
Na Grašine pjesme posebno su se rasplesale i supruga Roda Stewarta, Penny Lancaster, te majka mladoženje, poznati model Rachel Hunter.
- Zaista je bilo jako lijepo i posebno emotivno, Nicole je stvarno bila u šoku od iznenađenja, a zatim i presretna i oduševljena. Sretan sam što sam mogao unijeti takvu radost u njihov poseban dan - rekao je za Jutarnji list Petar Grašo.
POVEZANO