navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pomogle policiji

Divlje svinje "ukrale" drogu krijumčarima

Bizarni incident je slučajno izašao na vidjelo, pošto je jedan od dilera, čiji je telefon bio prisluškivan, obavijestio ostatak bande o gubitku droge, a zatim su sva četvorica uhapšeni

Objavljeno: 17.11.2019. u 17:21
get url
text
Svinje
Svinje

Divlje svinje su do sada zadavale pravu muku zemljoradnicima, farmerima, vinogradarima, pa i vozačima automobila, a na taj spisak, dodali su i jednog novog nepirijatelja i to ni manje, ni više, nego dilere droge. Naime, jedna kriminalna organizacija iz Toskane, ostala je bez kokaina u vrijednosti od nekoliko desetina hiljada eura, pošto im je krdo divljih svinja doslovno pojelo, te i uništilo kokain koji su zakopali u zemlji.
 
Jedan Italijan i trojica Alabanca iz Toskane, ostali su bez kokaina koji su zakopali u šumi, nakon što su divlje svinje namirisale pakete koji su bili zakopani u zemlji. Kako se navodi, one su iskopale put do droge koja se nalazila u nekoliko dobro zapakovanih paketa, a čija je ukupna vrijednost bila oko 20.000 eura. Droga je dobrim dijelom uništena, ali je značajnu količinu pojele su divlje svinje.

Bizarni incident je slučajno izašao na vidjelo, pošto je jedan od dilera, čiji je telefon bio prisluškivan, obavijestio ostatak bande o gubitku droge. Nakon toga sva četvorica su lišena slobode i optuženi su za tgovinu opojinim sredstvima. Dvojica od njih su dobili kućni pritvor, dok su ostala dvojica završila u zatvoru.

Kada se radi o divljim svinjama, tačnije, o uticaju kokaina na njih, nije bilo nikakve riječi, pošto prilikom pretrage na terena nisu uočene.