navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Postala senzacija

Beskućnica koja je pjevala operu u podzemnoj željeznici imala prvi javni nastup

Drago mi je što sam svojim glasom mogla dotaći vaša srca. Mnogo vam hvala za sve ovo što se upravo događa, kazala je ova 52-godišnjakinja

Objavljeno: 08.10.2019. u 20:04
get url
text

Beskućnica koja je pjevala operu u podzemnoj željeznici u Los Angelesu postala je prava internet senzacija nakon što je njen "nastup" postao viralan, a nakon toga je imala i svoj prvi javni nastup.

Emily Zamourka nastupala je ovog vikenda na koncertu u San Pedru u Kaliforniji tokom gradskog festivala "New Little Italy", gdje je otpjevala istu pjesmu koja ju je dovela do nacionalne slave.

Zamourka je dospjela na naslovnice medija nakon što su je policajci u Los Angelesu snimili kako pjeva i podijelili video na društvanim mrežama, nakon čega ju je gradski vijećnik Joe Buscaino pozvao da nastupa.

Ova žena rođena je u Rusiji, a nakon što se razboljela i nije više mogla plaćati liječenje, postala je beskućnica. Zamourka je na pozornici izrazila zahvalnost što joj se pružila prilika.

- Drago mi je što sam svojim glasom mogla dotaći vaša srca. Mnogo vam hvala za sve ovo što se upravo događa - kazala je publici ova 52-godišnjakinja.