Drago mi je što sam svojim glasom mogla dotaći vaša srca. Mnogo vam hvala za sve ovo što se upravo događa, kazala je ova 52-godišnjakinja

Beskućnica koja je pjevala operu u podzemnoj željeznici u Los Angelesu postala je prava internet senzacija nakon što je njen "nastup" postao viralan, a nakon toga je imala i svoj prvi javni nastup.

Emily Zamourka nastupala je ovog vikenda na koncertu u San Pedru u Kaliforniji tokom gradskog festivala "New Little Italy", gdje je otpjevala istu pjesmu koja ju je dovela do nacionalne slave.

Zamourka je dospjela na naslovnice medija nakon što su je policajci u Los Angelesu snimili kako pjeva i podijelili video na društvanim mrežama, nakon čega ju je gradski vijećnik Joe Buscaino pozvao da nastupa.

Ova žena rođena je u Rusiji, a nakon što se razboljela i nije više mogla plaćati liječenje, postala je beskućnica. Zamourka je na pozornici izrazila zahvalnost što joj se pružila prilika.

- Drago mi je što sam svojim glasom mogla dotaći vaša srca. Mnogo vam hvala za sve ovo što se upravo događa - kazala je publici ova 52-godišnjakinja.