Bilo da se radi o odijelu ili trapericama i bijelom T-shirtu, tamno smeđa ili crna pletena narukvica od kože favorit je muške garderobe.

Jednostavna i nenametljiva, ova narukvica drži se u samom vrhu kreacija koje se pojavljuju ne samo na poznatim, već i likovima iz svakodnevice, a svaki od njih kombinira je na svoj način.

Kopče su od čelika ili nekog drugog sličnog metala, a čak i kad je riječ o skupoj kreaciji, ona ne djeluje glamurozno, već prije više hipijevki i cool. Pa čak i na odijelo i košulju.

Ne, nije nužno da je jedna, već ovaj dizajn "trpi" slojevitost, odnosno više sličnih narukvica, pa i samih kožnih trakica, dok su neke toliko duge da idu i više puta oko zgloba.

Odijelu i bijeloj košulji kožna pletena narukvica daje dašak street style štiha te otkriva da se u osobi iza odijela krije frajer u duši.

Prednost ove narukvice je i ta što ju je lako nositi čitav dan, bez obzira kako se on presvukao nakon posla, jer njen prirodan materijal i boja inspirirana zemljanim tonovima čini je idealnom suputnicom svih stilova.