navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prekršila pravilo

Beyonce objavila fotografije s intimne proslave 37. rođendana

Pjevačica nikada ne objavljuje opise ispod svojih fotografija, jer smatra da bi one trebale dovoljno govoriti same za sebe  

Objavljeno: 07.09.2018. u 11:31
get url
text
Iza nje je uspješna godina, pa je radost podijelila sa pratiocima na Instagramu

Na vrlo aktivnu i emotivnu proteklu godinu osvrnula se na svome Instagram profilu, na kojem ima više od 117 miliona pratitilaca i podužim opisom ispod fotografije prekršila vlastito pravilo. Naime, Beyonce nikada ne objavljuje opise ispod svojih fotografija jer smatra da bi one trebale dovoljno govoriti same za sebe.

Ipak, očito je i velika Beyonce dirnuta rođenjem blizanaca, obnavljanjem zavjeta sa suprugom Jay-Z-jem, s kojim je u braku deset godina te poslovno također vrlo uspješnom godinom.

- Sa 36 godina, postala sam majka troje djece. Dojila sam blizance. Obnovila sam zavjete s mužem, s kojim sam deset godina u braku. Vratila sam se kući, na pozornicu, i odradila Coachellu, nakon trudnoće. Zatim smo moj muž i ja izbacili zajednički album naziva Everything Is Love. Na turneji smo diljem svijeta i uživamo u tome. Ova godina za mene je vrijedna spomena. Zahvaljujem Bogu za sve ljude u mom životu. Hvala vam svima na pozitivnoj energiji i predivnim rođendanskim željama. Nastavit ću učiti iz svoje prošlosti, živjeti u sadašnjosti i predavati se budućnosti, i tome se veselim. Volim vas, Hive (grupni naziv za njene fanove). B. – napisala je.

Osim dirljive poruke, moramo priznati da nas je ugodno iznenadio i Jay-Z koji se, kao pravi Instagram muž, uhvatio mobitela i snimanja svoje supruge povodom njezinog velikog dana.

Inače, Beyonce je, uz prethodnu, objavila cijeli niz rođendanskih fotografija, na kojima vidimo da sa suprugom uživa na egzotičnoj Sardiniji u privatnom luksuznom odmorištu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on