open-navfaktor-logo
search
Potraga za srodnom dušom
Disby - najbrže rastuća dating aplikacija na Zapadnom Balkanu i dijaspori
U skladu sa aktuelnim trendovima, više od pedeset posto parova, upoznaje se putem online dating aplikacija, a procjene govore da će taj procenat do 2025. godine iznositi više od sedamdeset posto.
30.11.2021. u 15:31
get url
text

U velikoj ponudi internacionalnih dating aplikacija, Disby aplikacija je ciljano kreirana za korisnike koji žive na Zapadnom Balkanu i dijaspori, čija populacija broji više od 30 miliona.

Ideja za Disby nastala je tokom boravka njenih kreatora u dijaspori, gdje su se uvjerili da postoji velika potreba za aplikacijom za upoznavanje ljudi porijeklom sa Zapadnog Balkana.

 

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, odnosno životnim partnerom, ova aplikacija je upravo kreirana za Vas, što potvrđuje više od 50.000 spojeva kao i činjenica da je trenutno među top 100 aplikacija u kategoriji socijalnih medija u svijetu na Apple App Store-u.

Disby aplikacija je besplatna i može se preuzeti na Apple App Store (u nastavku link i molim da ga ubacite u hyperlink) https://apps.apple.com/us/app/disby-where-bosniansmeet/id1533330059, i Google Play (u nastavku link i molim da ga ubacite u hyperlink) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bilaldrndo.disby. Nakon preuzimanja aplikacije, kreirajte vlastiti profil i počnite svajpati i matchati sa drugim korisnicima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.