open-navfaktor-logo
search
Društvene mreže
Korisnik TikToka objavio video: Postavio skrivenu kameru u stan i otkrio da ga djevojka vara
U videu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako mu je bilo lako nabaviti malenu kameru, koja izgleda kao USB, a sve je uradio jer već neko vrijeme sumnja da ga djevojka vara.
02.06.2021. u 10:16
get url
text

Tada je odlučio postaviti skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gledati šta se događa dok ga nema doma. U videu je rekao i kako su u vezi već šest godina. Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i autom se odvezao dalje niz ulicu, a na svom mobitelu uživo je pratio šta kamera snima. Uskoro je imao i što vidjeti.

Njegova djevojka je ušla u stan s muškarcem, a uskoro su se počeli i ljubiti. Zgrožen onim što je vidio, poslao joj je snimak i napisao da je među njima gotovo te da si spakuje stvari.

- Uzaludno potrošenih šest godina mog života - dodao je na kraju.

Ipak, među 2,5 miliona onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu vjerovali da je snimak pravi, piše The Sun.

Neki su rekli kako se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali kako je ona sigurno vidjela kameru i onda mu je tako htjela podmetnuti.

Bilo je i onih koji su ga tražili da objavi njen odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravom snimku, ali on to nije napravio.

@mrsurveillance

Rule ##1: If your girl's name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. ##cheater ##toxic ##cheatersgettingcaught

♬ original sound - Mr. Surveillance

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.